Mansfield ISD High School

2020-2021 A-B Block Schedule

Ben Barber Bell Schedule	High School Bell Schedule	Frontier High School Bell Schedule
Session I 7:00 a.m. – 10:00 a.m. (180 min)	Block 1/5 7:25 a.m. – 8:55 a.m. (90 min)	Block 1/5 7:00 a.m. – 8:25 a.m. (85 min)
Shuttle leaves BBCTA @ 10:05 a.m.	Block 2/6 9:00 a.m. – 10:30 a.m. (90 min)	Block 2/6 8:30 a.m. – 9:55 a.m. (85 min)
	Advisory 2/6 10:30 a.m. – 10:50 a.m. (20 min no passing period)	Advisory 2/6 10:00 a.m. – 10:35 a.m. (35 min)
	Block 3/7 10:55 a.m. – 1:20 p.m. (90 min class 45 min lunch) Lunch Schedule 10:55 – 11:40	Lunch 10:40 – 11:25 (45 min)
Session II 11:30 a.m. – 2:30 p.m. (180 min)	11:45 – 12:30 12:35 – 1:20 Second session BBCTA students lunch 10:35a.m11:00 a.m.	Block 3/7 11:30 a.m. – 12:55 p.m. (85 min)
Shuttle leaves BBCTA @ 2:35 p.m.	BBCTA Shuttle leaves home campus at 11:00 a.m.	Block 4/8 1:00 p.m. – 2:30 p.m. (90 min)
	Block 4/8 1:25 p.m. – 2:55 p.m. (90 min)	